گروه علمی: تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن انگور به طور بالقوه می تواند تا پنج سال به عمر شما اضافه کرده و همچنین از بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان و آلزایمر پیشگیری کند.مطالعات تیمی از محققان دانشگاه وسترن نیوانگلند نشان می دهد انگور سرشار از مواد شیمیایی است که باعث تقویت باکتری های روده و کاهش ...
گروه علمی:مطالعات اخیر منتشر شده نشان میدهد که مصرف انگور ممکن است تاثیر مثبتی بر سلامت و طول عمر داشته باشد.افزودن انگور بیشتر به یک رژیم غذایی غربی پرچرب میتواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.شواهد رو به رشد از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از ...
گروه علمی: انگور میوهای است که از هزاران سال قبل کشت میشده است و در دوران کهن، مورد تمجید و بوده است. نهال انگور؛ به صورت خوشهای روی درختی به نام مو رشد میکند. این میوهی دوست داشتنی محصولات فراوری شده زیادی دارد. خواص انگور در کنار طعم بی نظیرش باعث شده تا به یکی ...
گروه سلامت: تحقیقات جدید روی موشها نشان میدهد که فلاوانولهای موجود در سیب، انگور و سایر مواد غذایی ممکن است به سوزاندن چربی بدن کمک کند. کاکائو، سیب، دانه انگور و چند منبع غذایی دیگر حاوی میزان بالایی از فلاوانول ها هستند که به عنوان فلاوان -۳- اول نیز شناخته میشوند و دارای فواید ...
گروه علمی: انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنولها و اسید فنولیک است. بسیاری از تمدنهای باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماریهای قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، میتوان به خواص دارویی میوه انگور اشاره ...
گروه علمی: طبق یافته محققان، مصرف انگور قرمز میتواند به کاهش بیماریهای التهابی نظیر آسم، بیماری های مزمن انسداد ریه و عفونت گوش میانی کمک کند. یافتهها نشان میدهد ترکیب طبیعی موجود در برخی مواد خوراکی نظیر انگور موسوم به رسوراترول موجب کاهش تورم در بیماری مجاری هوا شده و ...
گروه علمی: انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است.
بسیاری از تمدنهای باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماریهای قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، میتوان به خواص دارویی میوه انگور اشاره ...
گروه علمی: انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلیفنولها و اسید فنولیک است.بسیاری از تمدنهای باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماریهای قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، میتوان به خواص دارویی میوه انگور ...
گروه علمی:انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است. بسیاری از تمدن های باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، می توان به خواص دارویی میوه انگور اشاره کرد.
تقریبا ۱۵۱ ...
گروه علمی: یک مطالعه پزشکی جدید نشان داده است که خوردن یک میوه تابستانی از پوست انسان در برابر آسیب اشعه UV آفتاب محافظت میکند.محققان دانشگاه آلاباما بیرمنگام ثابت کرده اند که خوردن پودر انگور، معادل ۲۵/۲ فنجان انگور در روز به مدت ۱۴ روز متوالی، از آسیب پوست در برابر اشعه ماورای بنفش و نور خورشید ...
گروه علمی: انگور یکی از میوه های بسیار خوشمزه و شیرین می باشد که به دو دسته دانه دار و بی دانه تقسیم می شود. انگور دارای خواص درمانی بسیاری است که می توان به پیشگیری از پوسیدگی دندان و کاهش چربی خون و حفظ سلامتی قلب اشاره کرد. در این مقاله خواص درمانی انگور را آماده کرده ایم.تقریبا ۱۵۱ گرم انگور که ...
گروه علمی: انجیر ، انگور قرمز، انار ظرف میوه ای است که به خوبی می تواند جایگزین صبحانه شود. این سه میوه سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که میتواند با مقابله با رادیکال های آزاد باعث جوان ماندن شما شود. رزوراترول در انگور قرمز دارای خواص آنتی اکسیدان قوی و ضد پیری است که به مبارزه با بیماری ...
گروه عکس: شهرستان ملکان در ۱۵۵کیلومتری تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع است.ملکان با ۱۱هزار هکتار باغ انگور و تولید ۲۵۰هزار تن انگور مقام اول استان و سوم کشور را در حجم تولید داراست که بخش قابل توجهی از صادرات کشمش کشور از این شهرستان صورت می گیرداستفاده نکردن از سموم و کود شیمیایی ، ارگانیک بودن ...
گزوه عکس: همزمان با روزهای پایانی تابستان و نزدیک شدن به فصل پاییز برداشت محصول انگور از تاکستانهای شهرستان خلیلآباد استان خراسان رضوی آغاز شده است. در این تاکستانها انگورها به شیوه سنتی تبدیل به کشمش میشود.
گروه سلامت:یک متخصص طب سنتی درباره خواص انگور و بهترین زمان مصرف این میوه توضیحاتی را داد.
رضا ایلخانی درباره خواص انگور اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد وزن انگور را آب و کمتر از ۲۰ درصد از وزن این میوه را ماده خشک (مواد قندی) تشکیل میدهند. آب انگور خونساز است و مصرف این میوه به مبتلایان به کم...
گروه عکس: برداشت انگور از ۱۵ هزار هکتار باغهای سطح زیر کشت استان قم آغاز شد و پیش بینی میشود ۱۷ هزار تن انواع ارقام پربازده انگور یاقوتی، مهدیخانی، شاهانی و بیدانه؛ میزان تولید این محصول در استان قم باشد.
گروه عکس:برداشت انگور کشمشی از هشت هزار و 50 هکتار تاکستان های استان خراسان شمالی آغاز شده است. بیش از پنجاه درصد انگور استان خراسان شمالی کشمشی است.
...